Verbouwen

Als u wilt verbouwen bent u bij ons aan het juiste adres. Wij kunnen alle facetten die bij het verbouwen komen kijken voor u organiseren, waardoor het verbouwen efficient en soepel kan verlopen.

Voor elke  soort van verbouwen kunt u een beroep doen op Leo’s all in service. Wij zorgen voor een perfect eindresultaat. De service die u van ons kunt verwachten is dat er met u mee zal worden gedacht over oplossingen die voor u het meest geschikt zijn. Wij beschikken over een ervaren klusteam dat onafhankelijk van de grote van, en de beschikbare tijd voor de verbouwing er altijd voor zal zorgen dat uw huis op de afgesproken tijd af is. Daarnaast zijn alle jongens vriendelijk en betrouwbaar.

U kunt een beroep doen op Leo’s all in service voor alle soorten verbouwing, van klein tot groot, hout of steen, water of elektra, binnen of buiten. U kunt altijd rekenen op de service van Leo. Omdat wij weten dat het voor u vervelend kan zijn om lang in het stof te zitten, zal de verbouwing zeer efficiënt en zo snel mogelijk worden uitgevoerd. Wij beschikken over een brede en volledige uitrusting, waardoor het uitvoeren van meerdere werkzaamheden tegelijk op een efficiënte manier, zeer goed mogelijk is.  Bij elke klus is een voorman aanwezig voor de coördinatie en die u op de hoogte houdt van de vorderingen en waarmee u uw wensen kunt kortsluiten.

Als u tijdens de verbouwing nog dingen bedenkt die gedaan moeten worden is dat geen enkel probleem. Extra klussen zoals net even die kabels doortrekken onder het parket, of een extra kraan aanleggen zijn geen probleem; alles kan! Mocht het voor u tijdens, voor of na uw verbouwing nodig zijn om een grote lading materiaal of meubels op te halen, kunt u altijd beschikken over één van onze vrachtwagens om het voor u op te halen. Samen met u naar de Ikea? geen probleem; alles kan!

Bel  088-688-5959 voor een vrijblijvende offerte en/of bezoek of mail naar Info@leosallinservice.nl

Als u aan wat meer ruimte in uw huis toe bent doet u er goed aan om contact met ons op te nemen. Door een brede ervaring en technisch inzicht kunnen we met simpele ingrepen veel mogelijk maken in uw huis. Ook het inbouwen van een nieuwe keuken of badkamer vormt geen enkel probleem voor ons.

Aanleg nieuwe keuken

Aanleg complete badkamer