Timmerwerk en timmerman

Timmerwerk

Bij timmerwerk is het belangrijk dat er iemand aan het werk is met liefde voor het vak en gevoel voor het hout. Op onze website zijn alle soorten timmerwerk te vinden van een kleine salon tafel tot een bouwpakket gemaakt van 15×15 cm eiken houten balken. u kunt het zo gek niet bedenken of wij kunnen het maken van hout of van een ander materiaal.

Met hout kun je de mooiste dingen maken voor zowel binnen en buiten. Wij zijn erg ervaren met dit diverse materialen en denk graag met u mee om tot een goed resultaat te komen. Zo hebben we al meerdere bouwwerken in hout gemaakt (schuren en tuinhuisjes) en ook binnenshuis zijn we er thuis mee. Van inbouwkast tot vogelhuisje: we kunnen het allemaal!

Kijk ook onder de projecten om een idee te krijgen van wat er mogelijk is bij ons of om simpel weg inspiratie op te doen voor uw volgende project. Wat het ook is wij hebben er al zin in.

U kunt onze advertentie ook vinden op marktplaats  of even verder rond kijken op de website

Voorbeelden van ons werk

Constructie tuinhuisTuinhuis in delen: klaar voor transport!
Inbouw kast
Prefabricage inbouwkast in ons pand in Reeuwijk
Zelfgebouwd bureauNog ongelakt, klaar voor transport.
Inbouwkast met enthousiaste gebruikster!

Leo’s All in Service is een jong bedrijf wat in 2007 is begonnen met verhuizen. Sindsdien hebben wij talloze mensen geholpen met goed timmerwerk. Elke klus wordt door de jongens met grote snelheid en vakkundigheid volbracht. Onze jongens werken niet dagelijks vanwege ons groot afwisselende team De vakmannen natuurlijk wel. Hierdoor hebben wij elke dag verse krachten die met veel enthousiasme u helpen goed Klussen.  Aan al onze positieve aanbevelingen op Marktplaats kunt u zien dat u waar voor uw geld krijgt. Wacht dus niet langer en klik op CONTACT