Schilderwerk en schilderen

Schilderwerk en schilderen is iets wat ieder zelf denkt te kunnen maar de meesten weten wel dat er een groot verschil kan zijn tussen iemand die het eens in de 5 jaar doet of iemand die dagelijks schilderwerk doet.

Leo’s All in Service zorgt dat al uw Schilderwerk snel en goed gebeurd. Hardwerkende, netjes Nederlands pratende en secure jongens voorzien in no time uw kozijnen, deuren, binnen- en buitenwerk van een frisse laag verf. Door hun efficiency bespaart u tijd en geld. Dus twijfel niet langer en geef uw huis een frisse opkikker!

U kunt kiezen tussen een paar sterk jongens met rollers of voor de echt grote ruimtes kunnen wij ook spuiten, dit laatste is het wel slim al het huis of appartement leeg is.  Schilderwerk is altijd een stukje lastiger als er veel spullen in huis staan.

Bij onze houtwerk projecten kunt u echt zien hoe belangrijk het is om goed schilder werk te hebben, dit maakt het verschil tussen een goede kast of een prachtig kast.

2013-03-25 11.27.00

Bij de klanten waar wij zijn geweest komen wij altijd weer terug om ander dingen ook voor hun te schilderen want na ons zien ze het verschil tussen goed en echt goed schilderwerk