Onderhoud en Renovatie

Bij onderhoud en Renovatie komt altijd veel meer kijken dan u denkt.

Wij weten uit ervaring dat veel al in oudere panden reparatie op reparatie is gestapeld, en wij zijn er ondertussen erg goed in geworden om precies de juiste oplossing te vinden zodat u weer verder kan met plezierig wonen.

Voor een geheel vrijblijvend afspraak kunt u altijd even een mailtje sturen en dan kunnen wij kijken hoe wij u van dienst kunnen zijn.

Leo’s mannen helpen u bij al het onderhoud en renovatie aan uw huis of wanneer u van plan bent om uw huis op te knappen tot een echt mooi resultaat. Door brede ervaring in meerdere projecten en onze ‘alles-kan’ mentaliteit zijn wij in staat om u zelfs bij de meest uitdagende projecten bij te staan. Wacht dus niet langer en neem snel contact met ons op!

Ook voor grote integrale verbouwingsprojecten bent u bij ons aan het goede adres. Wij staan garant voor een professionele werkwijze voor uw particuliere of zakelijke pand. Ook voor onderhoud aan voertuigen, kleine bouwwerken en andere objecten bieden wij interessante mogelijkheden, gebaseerd op onze brede ervaring. Neemt u contact op voor meer informatie .

 

Hier boven enkele voorbeelden van werk wat wij gedaan hebben bij voorbeeld een 2 zijdige inbouwkast op maat. Of een fietsen hok voor de bouwmaat binckhorst.

Dit geeft wel aan dat zelf bij de bouwmaat ze ons werk kunnen waarderen. ten opzichte van de talloze ander klusser en bouwbedrijven die daar komen.

Zijn wij in onderhoud en Renovatie een partij die er toch echt boven uit steekt