Huidige Klusprojecten

Huidige klusprojecten

 

Momenteel worden in de loods in Reeuwijk hard aan meerdere projecten gewerkt.

Trapconstructie

Niet in onze eigen loods, maar op locatie. Een trappenbouwer zag deze klus niet meer zitten, maar voor ons was dit juist een mooie uitdaging! Het resultaat mag er zijn:

Het tuinhuisje

Zie voor meer info HIER

De takel

11 augustus 2011

Hij is af en in gebruik! Voorzien van een serieuze takel neemt deze krachtpatser flink wat werk uit handen..

29 juli 2011

Zo wordt er met eigen handen een sterke takel in elkaar gezet, die straks met zijn 4 poten objecten van 50 ton kan tillen. Voorzien van grondig denkwerk en serieuze montagemethodes wordt het werken aan zware objecten een stuk makkelijker en hoeft er niet altijd een extra persoon aanwezig te zijn om te tillen. Zo wordt klussen een stuk efficiënter en minder belastend voor de rug!

Motorsloep

Ooit begonnen als project van een ander, maar er was al 2 jaar niks mee gebeurd. Leo’s mannen gaan nu aan de slag om hier weer een prachtige motorsloep van te bouwen. Zo wordt hij gezandstraalt door een collega op het terrein en daarna netjes geverfd en voorzien van een mooie inrichting. Wie weet waar hij straks weer zo trots als een pauw rondvaart?

Camper

11 augustus 2011

Het strippen is afgerond, en voor nu staat het installeren van een reminrichting op het programma, evenals het bouwen van een opbouw. Daarna zal de aanhanger worden gekeurd door de RDW.

29 juli 2011

Deze voormalige camper wordt op dit moment omgebouwd om te dienen als boottrailer. Dit betekent dat de hele opbouw en motor wordt verwijderd, zodat straks alleen het onderstel overblijft.