Internationaal verhuizen

Wilt u goedkoop internationaal verhuizen?

Bij Leo’s all in service is internationaal verhuizen mogelijk!

Wij een jong verhuisbedrijf dat zeer klantvriendelijk  en professioneel te werk gaat. Leo’s all in service is in 2007 gestart en heeft in korte tijd een goede reputatie opgebouwd op het gebied van lokale en internationale verhuizingen. Onze service gerichte instelling zorgde ervoor dat klanten ook vroegen of we andere werkzaamheden voor kunnen verzorgen. Dit is nooit een probleem, en hieruit is het motto geboren: “Alles Kan het is een kwestie van tijd en geld”

Alle jongens zijn beleeft, betrouwbaar en houden van een fysieke uitdaging.

Door de jaren heen is er veel ervaring op gedaan en zijn er diverse vakmensen er bij gekomen om klus en aannemers werkzaamheden te verrichten.  Onderhoud en renovatie is een passie geworden van ons, een oud huis weer helemaal in oud glorie te herstellen geeft voor iedereen die er aan mee werk een hele grote voldoen, op de website zijn diverse  voorbeelden te vinden.

Voor project begeleiding kan Leo’s all in service ook veel voor u betekenen, wij hebben van de kleinste klus tot de grote projecten gezien. dus wij kunnen een stappenplan / masterplan voor u maken dat u over een lange periode niet dubbel werk hoeft te laten doen om tot uw gewenste eind resultaat te komen.

Kortom als u er over denk om naar het buitenland te gaan of terug naar Nederland doet u het internationaal verhuizen met Leo’s all in service

IMG_6216_Vierkant (Large)

 

 

 

 

 

 

Verhuisdozen, noppenfolie en andere verhuisartikelen: www.verhuisboxen.nl